„From nature to you” este motto-ul ce se află în spatele fiecărei piese de mobilier creată   

Klasswood 

La noi, fiecare piesă de mobilier poartă în sine o poveste plină de căldură și simplitate. 

Ne-am născut din dragostea pentru natură și dorința de a aduce o bucată autentică din ea în fiecare casă. 

Fiecare piesă de mobilier din lemn masiv este realizată prin tehnici tradiționale ce se îmbină cu tehnologia avansată pentru a obține produse cu o estetică deosebită, cu accent mare pe calitate și durabilitate. 

 

Oferim produse finite si semifabricate din lemn la standarde europene.

 
despre noi inovo mobili
despre noi inovo mobili
Mobilierul este realizat cu predilecție din lemn masiv de stejar și acoperă o gama largă de finisaje pe baza de baituri, patine, lacuri ecologice, ulei de în,  răspunzând astfel dorinței de a aduce natura mai aproape de noi.
despre noi inovo mobili
despre noi inovo mobili
despre noi inovo mobili

Fiecare detaliu al meselor noastre este creat cu grijă, transformându-le în locuri speciale  unde familia se simte cu adevărat acasă. 

Cu o pasiune pentru lemnul de stejar ce se transmite din generație în generație, echipa noastră aduce o expertiză unică în transformarea acestui material nobil în opere de artă funcționale.

Echipa noastră nu este doar o echipă de specialiști, ci o familie care își îmbină talentele pentru a crea piese de mobilier ce aduc bucurie și autenticitate în fiecare casă în care sunt prezente. 

Lemnul folosit respectă cu strictețe normele de exploatare silvică, astfel încât fiecare piesă de mobilier are o trasabilitate ce permite cu ușurință verificarea surselor de aprovizionare.

Exploatarea nu este bazată pe cantitate, ci pe punerea în valoare a materialului lemnos, având grijă ca fiecare bucată de lemn să fie pusă în valoare.

Dacă lemnului i-au trebuit sute de ani să ajungă la maturitate pentru a putea fi prelucrat, noi ne dorim să îi continuăm viaţa acestuia aşa încât generaţii de acum înainte să se bucure de nobleţea lui.

Descoperă farmecul natural al meselor noastre și conturează în casa ta o notă caldă de autenticitate și eleganță.