Despre noi

KlassWood / “From nature to you” reprezinta motto-ul companiei CORA INOVO MOBILI.

CORA INOVO MOBILI

a fost infiintata in 2011 avand obiect de activitate exploatarea si prelucrarea lemnului, cat si producerea de mobilier customizat respectiv mese din lemn masiv.

CORA INOVO MOBILI este o afacere de familie, de aceea apreciaza importanta timpului petrecut impreuna si se straduieste sa realizeze produse potrivite unei atare folosințe.

Fiecare piesa de mobilier din lemn masiv, fiecare blat de masa, este realizat manual pana in cel mai mic detaliu, produsele obtinute fiind de cea mai inalta calitate.

despre noi inovo mobili
despre noi inovo mobili

Mobilierul este realizat cu predilectie din lemn masiv de stejar si acopera o gama larga de finisaje pe baza de baituri, patine, lacuri ecologice, ulei de in,  raspunzand astfel tendintei de a adduce natura mai aproape de noi.

Echipamentele folosite sunt atat clasice cat si echipamente ce se bazeaza pe software si inteligenta artificiala. 

despre noi inovo mobili
despre noi inovo mobili
despre noi inovo mobili

Oferim produse finite si semifabricate din lemn la standarde europene.

Din 2022 societatea dispune de o linie moderna de producere a panourilor din lemn masiv ceea ce ii permite o buna productivitate pentru mese din lemn masiv, obtinand astfel preturi competitive.

In productia de mese din lemn masiv, in principal din lemn de stejar, s-a ales varianta  folosirii picioarelor metalice vopsite in camp electrostatic.

Respectam mediul si protejam natura.

Folosim numai lemn din surse ce respecta cu strictete normele de exploatare silvica, astfel incat lemnul utilizat in realizarea fiecarei mese sau piese de mobilier are o trasabilitate ce permite cu usurinta verificarea surselor de aprovizionare .